אורז במיקרו



רכיבים: 
1 ספל אורז
1 ספל מים
חצי כפית מלח
מעט  שמן

קערת זכוכית  עמידה בחום (פיברגלאס/דוראלקס)
אם הקערה מספיק גדולה, ניתן להכפיל את הכמות, לקבלת כמות כפולה.

(כמובן שאם מכפילים את הכמות צריך להוסיף עוד 4 דקות לזמן הבישול)אופן הכנה: 
לשטוף את האורז ולשפוך את המים  שלוש פעמים.
לשפוך את כל הרכיבים לקערה ולערבב היטב, לכסות בניילון ניצמד (לוודה שהניילון אטום וללא חורים)

ולהכניס למיקרו בעצמה מלאה במשך 15 דקות*.

לאחר 15 דקות,לפתוח את הניילון בזהירות (כדי לא לקבל כוויה)

לערבב ולסגור בצלחת או מכסה  5-10 דקות**.
בתאבון!!!




(*יש סוגי מיקרוגלים שונים בעוצמות שונות לכן עם ידוע לכם שעוצמת המיקרו שלכם חזקה במיוחד תפחיתו את זמן הבישול בהתאם אפשר ליראות שלאחר 5 דקות שלא נותרו מים בקערה ניתן לכבות )
(** אם האורז לא מוכן ניתן להכניס למספר דקות שוב עד לעשייה מלאה)