רכיבים:
1 ספל אורז
1 ספל מים
חצי כפית מלח
מעט שמן
קערת זכוכית עמידה בחום (פיברגלאס/דוראלקס)
אם הקערה מספיק גדולה, ניתן להכפיל את הכמות, לקבלת כמות כפולה.
(כמובן שאם מכפילים את הכמות צריך להוסיף עוד 4 דקות לזמן הבישול)אופן הכנה:
לשטוף את האורז ולשפוך את המים שלוש פעמים.
לשפוך את כל הרכיבים לקערה ולערבב היטב, לכסות בניילון ניצמד (לוודה שהניילון אטום וללא חורים)
ולהכניס למיקרו בעצמה מלאה במשך 15 דקות*.
לאחר 15 דקות,לפתוח את הניילון בזהירות (כדי לא לקבל כוויה)
לערבב ולסגור בצלחת או מכסה 5-10 דקות**.
בתאבון!!!
(*יש סוגי מיקרוגלים שונים בעוצמות שונות לכן עם ידוע לכם שעוצמת המיקרו שלכם חזקה במיוחד תפחיתו את זמן הבישול בהתאם אפשר ליראות שלאחר 5 דקות שלא נותרו מים בקערה ניתן לכבות )
(** אם האורז לא מוכן ניתן להכניס למספר דקות שוב עד לעשייה מלאה)