רכיבים:
3 ביצים
1/2 כוס "שוקולית"
1/2 כוס קקאו
1 כוס חלב
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית קפה נמס
1 חבילה קטנה של קמח תופח
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
5 כפות חלב
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי העוגה יחד, עד שהתערובת חלקה. יוצקים לתבנית מתאימה למיקרוגל ומפעילים למשך 9 דק'. מוציאים ומצננים.
2. ממיסים את השוקולד עם החלב והמרגרינה במשך 2 דק' במיקוגל ויוצקים על העוגה. נסו, תטעמו ותתאהבו.
אין להפעיל את המיקרוגל יותר מ - 9 דק' אחרת העוגה מתייבשת .
מתאימה מאוד להגשה עם גלידה ( עוגת שוקולד חמה ). אפשר לשים כוס שלמה של שוקולית ולהוריד את הקקאו.