עוגת שוקולד במיקרו


רכיבים:
3 ביצים 
1/2 כוס "שוקולית" 
1/2 כוס קקאו 
1 כוס חלב 
3/4 כוס שמן 
1 כוס סוכר 
1 כפית קפה נמס 
1 חבילה קטנה של קמח תופח 
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר 
5 כפות חלב 
50 גרם מרגרינה 


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל חומרי העוגה יחד, עד שהתערובת חלקה. יוצקים לתבנית מתאימה למיקרוגל ומפעילים למשך 9 דק'. מוציאים ומצננים. 


2. ממיסים את השוקולד עם החלב והמרגרינה במשך 2 דק' במיקוגל ויוצקים על העוגה. נסו, תטעמו ותתאהבו. 


אין להפעיל את המיקרוגל יותר מ - 9 דק' אחרת העוגה מתייבשת .
מתאימה מאוד להגשה עם גלידה ( עוגת שוקולד חמה ). אפשר לשים כוס שלמה של שוקולית ולהוריד את הקקאו.