מתכון לשווארמה ביתית


רכיבים:


ל- 6-8 מנות
½ 1 ק"ג ירכי עוף, ללא עצם (פרגית)
או שווארמה הודו
למשרה:
¾ כוס שמן
2 כפות תבלין שאוורמה
1 כף תבלין קארי
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית מלח

אופן ההכנה:


חותכים את הפרגיות או שווארמה הודו לרצועות
שמים את השמן בסיר שהשמן חם מכניסים את הבשר לטיגון
נותנים לשווארמה טיגון 2-3 דקות ומוסיפים את התבלינים מרק העוף והמלח
מכסים במכסה  ונותנים לשווארמה להתבשל(מידי פעם לערבב את הבשר)
 שכל המים שיצאו מהבשר נעלמו השווארמה מוכנה.

שמים בפיתה לאפה בגט או צלחת עם התוספות שאוהבים ו...




                  בתאבון!!!