סלט פלפלים קלויים

מצרכים:
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים אדומים

2 פלפלים צהובים
שמן / שמן זית


לרוטב וינגרט:

מלח לפי הטעם
חצי כף מיץ לימון
4 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה לפי הטעם
כמה גבעולי פטרוזיליה
חצי כף חומץ

אופן ההכנה:

מורחים את הפלפלים בשמן /שמן זית וצולים אותם בתנור עד שהקליפה מתחילה להישרף. מקלפים את הקליפה וחותכים לרצועות עבות

מכינים ויניגרט: בקערה ממיסים את המלח במיץ לימון. 
מוסיפים  שמן זית,שום ,פטרוזיליה קצוצה דק, מעט חומץ בן יין.
מערבבים היטב עד שרוטב הוינגרט חלק.

יוצקים את הוינגרט  מעל רצועות הפלפלים ומניחים בצד (רצוי במקרר) לחצי יום.




                                                                                                  בתאבון!!!